37-årig mand efterlyses for vold mod hustru

Billedet anonymiseret pga navneforbud. (Politifoto)

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 37-årige (Navnet fjernet af redaktionen pga navneforbud) med bopæl i København i en sag om vold med døden til følge.

Han er mistænkt for at have forøvet vold mod sin 34-årige hustru den 2. oktober i år i familiens hjem i Osted, hvor de på det tidspunkt boede sammen med deres tre fælles børn.

Hun blev i en ambulance samme dag bragt til et sygehus med skader efter vold. Senere samme dag afgik hun ved døden.

Politiet har siden denne dag eftersøgt (Navnet fjernet af redaktionen pga navneforbud) som mistænkt i sagen og har løbende været i dialog med hans forsvarer. Mistænkte har trods flere aftaler om at melde sig selv valgt at udeblive.

Derfor efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi nu (Navnet fjernet af redaktionen pga navneforbud), idet han skal sigtes og fremstilles i grundlovsforhør for vold med døden til følge.

Kamran Khan beskrives som: Mand, 37 år, født Pakistan, 181 cm høj, kraftig af bygning, brune øjne. Særlige kendetegn: Ovalt ar på venstre kind under øjet. Tribal tatovering på højre håndryg.

Politiet har ingen formodninger om, hvor den eftersøgte opholder sig.

Lejre Kommune har fra sagens start draget omsorg for parrets 3 børn på henholdsvis 4, 15 og 16 år.

Opdatering 13.11.2018 kl. 22.33: Foto anonymiseret og navnet fjernet efter retten har nedlagt navneforbud i sagen. Læs også: Mistænkt for dødsvold mod konen – nu er han varetægtsfængslet