Mand stukket i låret med kniv – fire personer anholdt

Foto: Rigspolitiet.

En 34-årig mand fra Kalundborg blev natten til lørdag stukket med en kniv i det ene lår.

Knivstikkeriet fandt sted kort efter klokken halv et, efter en person havde henvendt sig ved den 34-åriges bopæl på Klosterparkvej. I forbindelse med en kort samtale i døråbningen stak gerningsmanden den 34-årige i det ene lår med en medbragt kniv.

Politiet og ambulancepersonale kørte til stedet, hvor der var en del personer forsamlet i området. Det skabte noget uro, så ambulancen afventede, at politiet havde gjort det sikkert at køre frem for afhentning af den sårede mand. Han blev bragt til skadestuen til fornøden behandling og er uden for livsfare.

Flere politipatruljer blev sendt til Kalundborg for præventiv patruljering.

Efterforskning af knivstikkeriet førte til anholdelse af fire mænd på 18, 19, 20 og 32 år fra Kalundborg og Ikast. De blev alle sigtet for grov vold mod den 34-årige og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Retsmødet endte med, at alle fire mænd fik deres anholdelse opretholdt i 3 x 24 timer.

Politiet arbejder nu intensivt videre med sagen for bl.a. at få et muligt motiv belyst. Herefter vil politiet og anklagemyndigheden tage stilling til, om nogen af de fire igen skal fremstilles i retten eller løslades.