Mand stukket med kniv – nu er de fire sigtede løsladt

Fire mænd, der har været varetægtsfængslet i en sag, hvor en 34-årig mand var blevet stukket i låret med en kniv, er blevet løsladt.

Knivstikkeriet fandt sted natten til lørdag, da en 34-årige blev opsøgt på sin bopæl på Klosterparkvej i Kalundborg. I forbindelse med en kort samtale i døråbningen blev den 34-årige stukket i det ene lår med en medbragt kniv.

Efterforskning af knivstikkeriet førte til anholdelse af fire mænd på 18, 19, 20 og 32 år fra Kalundborg og Ikast. De blev alle sigtet for grov vold mod den 34-årige og blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Retsmødet endte med, at alle fire mænd fik deres anholdelse opretholdt i 3 x 24 timer.

Politiet har siden efterforsket sagen, men har ikke fundet frem til tilstrækkeligt imod de fire anholdte til at begrunde en varetægtsfængsling. De fire mænd blev derfor løsladt mandag. De er dog fortsat sigtet i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læs også: Mand stukket i låret med kniv – fire personer anholdt