365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Kvinde sigtet for vold: Slog ung butiksmedarbejder i ansigtet

Af - 14/11/18 11:03

Tirsdag aften ved 18-tiden blev en 18-årig medarbejder i et supermarked på Nørre Allé i Aarhus C udsat for vold, da han blev slået af en 20-årig kvinde.

Medarbejderen forklarede, at kvinden tidligere havde begået butikstyveri i supermarkedet og derfor var bortvist fra stedet. Da hun dukkede op i butikken alligevel, bad medarbejderen hende om at forsvinde fra stedet. Det nægtede hun, og medarbejderen tog derfor fat i armen på hende for at føre hende ud. Det fik hende til at blive hidsig og slå en knytnæve i hovedet på den 18-årige. Derefter spyttede hun ham i ansigtet, inden hun stak af fra stedet.

Hun blev senere genkendt på gaden, anholdt og sigtet for vold. Den 18-årige medarbejder slap umiddelbart med en øm og rød kind.