Havde narko i blodet og i bilen – Retten kvitterede med 15 måneders fængsel

En 29-årig mand fra Nørresundby er blevet idømt et år og tre måneders fængsel for at have kørt rundt i Randers med narko både i blod og bil.

Dommen faldt i går ved Retten i Randers.

Sagen tog sin begyndelse da en politipatrulje fik øje på den 29-årige om aftenen den 15. juni i år, da han kørte på Grenåvej. Da betjentene slog nummerpladen op i deres system, kunne de konstatere, at manden var kendt for narkokriminalitet. Det fik dem til at dirigere bilen ind til siden for at undersøge både bil og mand nærmere.

Det viste sig at være en god idé, for den 29-årige viste sig at være påvirket af narko. Under en ransagning af bilen, fandt patruljen med poser med omkring 150 gram kokain, 105 gram amfetamin og flasker med 108 ml af stoffet GHB. Den 29-årige blev derfor anholdt på stedet.

I går faldt dommen så. En dom, som anklager Jan Østergaard er tilfreds med.

– Selv om der ikke blev fundet vægte eller salgsposer, var mængden af narko så stor, at retten mente, at det var nok til at godtgøre, at den 29-årige besad narkoen med henblik på at videreoverdrage den, siger anklageren.

Ud over de 15 måneders fængsel fik den 29-årige også frakendt kørekortet i tre år.

Den 29-årige erkendte dele af forholdene og ankede ikke dommen.