365Nyheder.dk

Dagens nyheder

20-årig dømt: Stjal civil politibil og trak betjent efter bilen

Af - 22/11/18 5:32

Nathanual Hemy er blevet dømt for bl.a. at have stjålet en politibil. Foto: Hampshire Constabulary

En mand fra Southampton er blevet idømt et år og ti måneders fængsel for bl.a. tyveri af en civil politibil. Det oplyser politiet i Hampshire.

Manden, den 20-årige Nathanual Hemy blev tirsdag fremstillet i retten og her erkendte han sig sylding en en lang række anklager, der udover tyveriet af politibilen også omfattede kørsel uden førerret, overfald og flugt fra anholdelse og hasarderet kørsel.

Sagen begyndte, da et par betjente i en civil politibil den 11. september ved 15-tiden standsede en motorcykel i Southampton. Motorcyklen viste sig at være stjålet et par dage tidligere. På motorcyklen sad Nathanual Hemy og han skyndte sig at løbe væk fra stedet, men blev kort efter stoppet. Mens han var tilbagehold, lykkedes det den 20-årige mand, at stjæle den civile politibil. Under flugten blev en politibetjent trukket efter bilen et kort stykke. Betjenten måtte efterfølgende behandles for skader på knæ og arme.

Under flugten kørte Nathanual Hemy hasarderet gennem et boligområde.

Det lykkedes politiet, at anholde den 20-årige dagen efter.