Tusindvis af kroner til JYSK-ansatte

PRfoto: JYSK.

Hvis der er et lidt større smil på læben hos butiksmedarbejderen næste gang du er i JYSK, så er det måske fordi, at vedkommende har fået en stor bonus.

Igen i år kan butiksmedarbejdere i JYSK glæde sig over at blive belønnet for deres andel i et godt resultat.

12.100 kroner. Det er den gennemsnitlige bonus, som JYSK har udbetalt til medarbejderne i de danske JYSK-butikker i løbet af det seneste regnskabsår.

Og det glæder landechef for JYSK i Danmark, Bo V. Andersen.

– Når vi udbetaler bonus til de butiksansatte, er det jo fordi det er gået godt for JYSK. Det skyldes først og fremmest det store engagement fra medarbejderne i vores butikker, så derfor er det vigtigt, at de får en kontant belønning for deres indsats, siger Bo V. Andersen.

De ansatte får bonus ud fra resultatet i den butik, hvor de er ansat.

Det betyder, at der er forskel på, hvor stor en bonus, der bliver udbetalt til de enkelte medarbejdere, men det betyder også, at bonussystemet bliver nemmere at forstå for den enkelte medarbejder.

– Når man får bonus ud fra resultatet i sin egen butik, er det nemmere at gennemskue sin bonus, og det er også nemmere at påvirke resultatet. Derfor synes jeg, det er et sundt princip, og det er et system vi har arbejdet med i JYSK i mange år, siger Bo V. Andersen.

Derfor er det ifølge Bo V. Andersen også positivt, at JYSK igen i år udbetaler mange penge i bonus.

– Det betyder rigtig meget. Det viser jo, at alle kolleger har ydet en stor indsats i løbet af det seneste regnskabsår og kæmpet for at sikre alle kunder en god oplevelse, siger Bo V. Andersen, der udover den kontante belønning, som er udbetalt i løbet af regnskabsåret også sender en stor tak til alle kollegerne i de danske JYSK-butikker.