Ældre ægtepar formodet omkommet i brand

Østjyllands Politi formoder, at et ældre ægtepar er omkommet i en brand i deres hus på Dystrupvej i Ørum Djurs.

Klokken 06.11 ringede en borger til 112 efter at have opdaget, at huset stod i flammer.

Da brandvæsnet kom frem, havde flammerne allerede godt fat i huset. Ilden spredte sig hurtigt, og husets etageadskillelse mellem stuen og 1. sal faldt sammen. Brandslukningen har stået på hele morgenen og formiddagen, og først ved middagstid var det muligt at komme ind i huset.

Politiets teknikere var onsdag eftermiddag inde i huset sammen med en retsmediciner for at afklare om beboerne, et ældre ægtepar på 90 og 92 år, var at finde i huset. I den forbindelse har man i stueetagen fundet liget af en mand, men vedkommende er endnu ikke identificeret. Undersøgelsen er ikke færdig endnu, hvorfor det endnu ikke kan klarlægges, hvor mange personer der har været tilstede i huset under branden. Men politiet formoder, at begge beboerne er omkommet.

Pårørende til husets beboere er underrettet.

Østjyllands Politi oplyser, at brandteknikere vil fortsætte undersøgelserne i huset i morgen, blandet andet med henblik på at finde en brandårsag.