Havde over 50 kg amfetamin og en pistol – 43-årig mand idømt 13 års fængsel

Retten i Næstved dannede torsdag rammen om en sag mod en 43-årig mand, som tiltalt for besiddelse af en stor mængde amfetamin og en pistol.

Sagen har været efterforsket af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst og drejer sig om besiddelse med henblik på videreoverdragelse af 52,7 kg. amfetamin, hvoraf 51 kg. blev fundet i en garage sammen med en pistol, og 1,7 kg. blev fundet på mandens bopæl.

Retten har i dag udmålt en straf på 13 års fængsel til den pågældende, der blev fortsat varetægtsfængslet efter dommen. Han valgte at tage betænkningstid i forhold til, om han vil anke til landsretten.

Anklageren i sagen er tilfreds med dommen:

– Jeg er tilfreds med, at retten har udmålt en fængselsstraf på 13 år, da det klart afspejler, at det straffes hårdt, når man både besidder våben og så store mængder narkotika, som det er tilfældet i denne sag, siger anklager Michael Aagaard.