Ung mand ramt af skud i Kalundborg

Arkivfoto: Rolf Larsen

En 22-årig mand er søndag aften blevet ramt af skud i Kalundborg.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi befandt den 22-årige sig antageligt i en bil, da han blev ramt af flere skuder. Han indfandt sig efterfølgende på skadeklinikken i Kalundborg, hvorfra skyderiet blev anmeldt få minutter senere. Den 22-årige er blevet overført til fornøden behandling på et sygehus, men meldes p.t. uden for livsfare, oplyser politiet.

Skudepisoden fandt sted omkring kl. 19.25, formentlig i nærheden af Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg. Efter anmeldelsen rykkede politiet massivt ud til området for at lede efter spor fra skyderiet, der der behandles som forsøg på manddrab.

I øjeblikket har politiet ingen oplysninger om den eller de personer, der har affyret skuddene med en p.t. ukendt våbentype, ligesom politiet heller ikke har oplysninger om flugten fra gerningsstedet.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som måtte have set eller hørt noget til skyderiet i Kalundborg i aften kl. ca. 19.25.

Oplysninger i sagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.


Vis større kort