Piger udsat for blotter i bus

En 14-årig pige blev sammen med tre veninder udsat for en blotter i en bus i Aarhus.

Episoden fandt sted onsdag eftermiddag ved 15-tiden, da pigerne tog Bus 100 fra Vejlby Centervej mod Odder. En mand steg på ved Veri Centret og satte sig foran pigerne i bussen. Her trak han bukserne ned og rørte ved sit lem, mens han havde øjenkontakt med pigerne. Da pigerne stod af ved Tangkrogen, fulgte han, ifølge pigens forklaring, efter dem, og da de begyndte at løbe, løb han også. Først lidt længere henne vendte manden om.

Manden beskrives som: muligvis udenlandsk af udseende, ca. 18-23 år. Han var ca. 175 cm høj, spinkel af bygning og med sort kort hår, spids næse og dun på overlæben. Han havde sorte briller med hvide striber på siden og var iført stram, armygrøn jakke og mørkeblå cowboybukser med mønster på syningerne. Han bar en lille hvid Adidas-skuldertaske med lang rem.

Pigen anmeldte episoden til politiet i går, torsdag.