Røveri mod pizzaria

To unge hætteklædte mænd røvede søndag aften et pizzaria på Viby Ringvej i Viby J.

De to mænd var ved 21.30-tiden kommet ind i pizzariaet, hvor de selv havde låst kassen op. Det fik medarbejderen til at råbe stop, hvorefter de to mænd skubbede til ham, og den ene trak en foldekniv frem og sagde noget i stil med ”jeg stikker dig ned”. De to mænd fik et mindre pengebeløb med sig og løb herefter fra stedet – muligvis i retning mod Nordbyvej.

De to mænd beskrives som:

A: Asiatisk af udseende, 17-18 år, 176 cm høj og almindelig kropsbygning, Han talte dansk med accent og var iført sort tøj og hue med huller. Han bar en kniv.

B: Mellemøstlig af udseende, 17-18 år, 176 cm høj og almindelig af kropsbygning. Han talte dansk med accent og var iført sort tøj og hue med huller.

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set de to mænd i området umiddelbart før eller efter røveriet, der fandt sted ved 21.30-tiden. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.