DSB: Et minuts stilhed og flaget på halv

DSB flager på halv efter ulykken i går. Her er det på Holbæk Station. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.
Der flages på halv hos DSB efter gårsdagens tragiske togulykke på Storebælt, hvor otte passagerer mistede livet og 16 blev kvæstet.

Udover at flage på halv, har DSB besluttet at afholde et minuts stilhed klokken 14.00 i dag. Markeringen vil blive afholdt på tværs af virksomheden, hvor det ikke påvirker afviklingen af togdriften. Samtidig vil DSB sætte flaget på halv hele dagen.

– Jeg er dybt berørt over ulykken og vil gerne udtrykke min dybeste medfølelse til de efterladte, de tilskadekomne og alle andre, der har været involveret i gårsdagens hændelse. Jeg vil også gerne udtrykke min store taknemmelighed til de medarbejdere og det politi- og redningspersonale, der under stærkt traumatiserende forhold har ydet deres bidrag i kølvandet på ulykken, udtaler Peter Schütze, bestyrelsesformand for DSB.