Kundby-pigen dømt for trusler mod lærer

(Privatfoto)

Den 18-årige kvinde, der i offentligheden er kendt som “Kundby-pigen” er i dag ved retten i Glostrup blevet idømt 40 dages fængsel for trusler mod sin tidligere lærer og mentor. Det oplyser Anklagemyndigheden.

Kvinden skal under en telefonsamtale fra fængslet Herstedvester med sin tidligere lærer og mentor have spurgt ”Har du en skudsikker vest?” og fortsat ”Så tænker jeg, du burde købe en af sikkerhedsmæssige årsager”.

Ifølge dr.dk var fortalte den 18-årige kvinde, at hun havde sagt det i affekt, fordi hun havde hørt, at læreren og mentoren, som hun selv betegner som “en ven” havde udtalt sig til medierne og her sagt hendes navn.

– Det blev jeg rigtig træt af. Jeg vil gerne videre med mit liv.

Den 18-årige kvinde fortalte, ifølge dr.dk. i retten, at hun ikke mente det alvorligt.

I dømt år fængsel for forsøg på terror
Kvinden var blot 15 år gammel, da hun blev anholdt for at planlægge terror mod de to skoler Sydskolen i Fårevejle og den jødiske Carolineskolen i København. Hun blev ved byretten i Holbæk idømt 6 års fængsel. I november 2017 behandlede Østre Landsret sagen, efter den var blevet anket af både forsvaret og anklageren og her valgte retten at stadfæste dommen og samtidig forlænge den til otte års fængsel.