Mand varetægtsfængslet: Sigtes for narkosalg og våbenbesiddelse

Foto: Rigspolitiet.

En mand blev onsdag formiddag varetægtsfængslet, sigtet for salg af narkotika og våbenbesiddelse. Det skete ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Svendborg.

Fyns Politi oplyser, at manden blev anholdt i går i forbindelse med, at hans bolig på Langeland blev ransaget.

Sigtelserne mod manden går på, at han i perioden fra foråret 2017 frem til i går skal have solgt 2,4 kg amfetamin samt at været i besiddelse af skydevåben med tilhørende ammunition.

Ud over den nu varetægtsfængslede mand, blev også en kvinde anholdt under politiets aktion. Hun er sigtet for hæleri og blev løsladt efter endt afhøring.

Det er kun en uge siden, at Fyns Politi ransagede to andre adresse på Langeland samt otte adresser i Svendborg, og der er, ifølge Fyns Politi en klar sammenhæng mellem de to aktioner:

– Vi har i Fyns Politi gennem længere tid holdt et yderst vågent øje med Langeland og det øvrige sydfynske område. Vores viden om, hvad der foregår lokalt, er stor, og ingen i det kriminelle miljø kan derfor vide sig sikre. Vi kan hurtigt rykke ud – og det gør vi, når de kriminelle mindst venter det, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen og understreger, at politiet har en stor viden om, hvad der foregår i området – en viden, som nu for anden gang på en uge har ført til ransagning, sigtelser og en varetægtsfængsling.

Retten besluttede, at varetægtsfængsle manden i fire uger.