26-årig mand dømt: Voldtog og mishandlede sin kone

En 26-årig mand blev i går ved Retten i Glostrup dømt for langvarig mishandling og voldtægt af sin ægtefælle.

Dommen lød på 6 års fængsel.

Manden var tiltalt for at have voldtaget sin ægtefælle, samt udsat hende for en række øvrige seksuelle overgreb flere gange om ugen i perioden fra sommeren 2013 indtil februar 2018 på flere adresser i København og i Ballerup.

Ifølge anklageskriftet havde manden i samme periode udsat ægtefællen for mishandling og vold i form af lussinger, knytnæveslag og spark.

– Jeg er tilfreds med dommen. Der er tale om en særdeles grov sag om årelang mishandling og voldtægt og rettens dom understreger alvoren i denne sag, siger specialanklager Morten Frederiksen, efter gårsdagens dom.

Den 26-årige valgte at anke dommen.