Erfaren herre bliver chef for den ny kvindeliga

Arkivfoto: HeungSoon / Pixabay

DBU og Kvindedivisionsforeningen har ansat 46-årige Nicolai Kaas Nordstrøm som Ligachef for den bedste kvindelige fodboldrække i Danmark.

Skal løftes markant
Over de kommende fem år skal den bedste danske fodboldrække for kvinder løftes markant, så den får flere spændende kampe, langt flere tilskuere, bedre mediedækning – og dermed også bliver mere attraktiv for kommercielle partnere og sponsorer. Bag denne udviklingsplan står DBU, eliteklubberne og Kvindedivisionsforeningen med støtte fra UEFA – og første skridt på rejsen er ansættelse af den ny liga-chef, Nicolai Kaas.

Nicolai Kaas kommer fra et job som kommerciel direktør i B93 og har tidligere haft lignende stillinger i Nordsjælland Håndbold og Charlottenlund Travbane/Dansk Hestevæddeløb, ligesom han har arbejdet på konsulentbasis med events og sponsorstrategier, været produktionsleder for TV3 Sport og haft ansvar for live-dækningen af Superligaen og Champions League.

Han tiltræder 1. marts og skal stå i spidsen for sportslig og kommerciel udvikling af Den Ny Kvindeliga, der får premiere til august.

– Der er sat nogle ambitiøse mål for ligaen, men jeg tror bestemt på, at vi kan komme i mål med dem. Vi har et ufatteligt stærkt fundament, primært fordi både klubberne, DBU, Kvindedivisionsforeningen og UEFA virkelig vil projektet og fordi kvindefodbolden er i fremdrift over det meste af verden, siger Nicolai Kaas.