Pernille Blume opereret i hjertet

Den danske svømmer Pernille Blume er blevet opereret i hjertet. Det skriver SvømmeSport.

Foto: Das Büro for DIF og Team Danmark

Operationen blev foretaget i slutningen januar.

– Operationen er gået godt, og jeg er meget glad for, at jeg fik foretaget indgrebet. Jeg fandt efter en udredning på hospitalet ud af, at jeg havde haft en lille blodprop, og i den forbindelse fik jeg derfor også tjekket mit hjerte. Her fandt lægerne ud af, at jeg havde et mindre hul, som skulle lukkes via en operation, fortæller Pernille Blume til SvømmeSport.

Forude venter et par ugers genoptræning for Pernille Blume, inden hun beslutter sig for, hvilke af forårets aktiviteter hun vil prioritere. Genoptræning indleder hun med en træningslejr til Sydafrika sammen med resten af svømmerne på det Nationale Træningscenter (NTC). Noget som den unge svømmer ser frem til.

Pernille Blume har vundet flere internationale medaljer, bl.a. guld ved OL i Rio de Janeiro i 2016.