Tricktyve stjal ringe fra forretning

En forretning i Klostergade i Aarhus blev i går eftermiddag udsat for tricktyveri.

En mand og en kvinde kom ved 14-tiden ind i butikken og ville se på guldringe. Medarbejderen i butikken åbnede en glasmontre og viste dem guld og diamantringe. Kvinden ønskede at se på andre varer og medarbejderen viste hende disse, imens stod glasmontren åben.

Da butikken skulle lukke, opdagede medarbejderen, at der manglede en diamantring, en guldring samt en hvidguldsring.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, Sydeuropæisk af udseende, 28-32 år, 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: ternet skjorte.

B: Kvinde, Centralasiatisk af udseende, 28-30 år, 158-160 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Yderligere kendetegn: Falske øjenvipper. Bar en del smykker., Iført: grå Sweatshirt.