Hjørring hårdt ramt af indbrud

Politiet vil gerne vide denne mand er – han er fanget på video under et indbrud i Hjørring. Foto: Nordjyllands Politi.

Ikke færre end 29 indbrud har der været i villaer i Hjørring i de seneste to uger. Nu er en formodet gerningsmand er optaget på video. Og politiet hører gerne fra borgere, der har information i sagen.

Den typiske fremgangsmåde under disse indbrud har været, at man i eftermiddags- og aftenstimerne har opbrudt et vindue, og på den måde kommer man ind i villaen.

Typisk bliver der så stjålet smykker, kontanter, computere, ipads, playstation m.m.

– Men ved indbrud søndag aften blev gerningsmanden fanget af husets videoovervågning. På videoen kan vi høre, at personen taler med en anden, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Mikkel Brügmann, og det skønnes, at sproget er østeuropæisk.

Politiet hører derfor meget gerne fra personer, der kender pågældendes identitet eller har bemærket ham i området. Mikkel Brügmann tilføjer, at det er politiets erfaring, at omrejsende kriminelle ofte laver indbrud et stykke fra det sted, de overnatter, hvorfor personen kan have taget ophold i hele Nordjylland.

Vinterferieugerne kan medføre flere indbrud, og derfor er Nordjyllands Politi ekstra til stede, herunder naturligvis også i de berørte områder omkring Hjørring.

Ser man noget mistænkeligt, eller har man oplysninger om personen fra overvågningen, bedes man kontakte Nordjyllands Politi på tlf. 114.