Politiet efterforsker seksuelle krænkelser i LA Ungdom

Foto: Rigspolitiet.

Syv kvindelige medlemmer af Liberal Alliances Ungdom fortæller i anonyme vidnesbyrd om voldtægt, seksuelle krænkelser og tilnærmelser begået af mandlige medlemmer af Liberal Alliances Ungdom. Det skriver Information.dk.

Vidnesbyrdene bliver offentliggjort i morgen på organisationens landsmøde. Torsdag blev hændelserne anmeldt til politiet, som nu har indledt en efterforskning.

-Af hvad jeg har kendskab til, er der tale om voldtægter af mindreårige og forskellige seksuelle krænkelser, hvor der har været uønsket fysisk berøring, pression og grænseoverskridende kommentarer fra voksne mænd til ofte mindreårige piger, siger den tidligere formand for Liberal Alliances Ungdom Rasmus Brygger, til Information.

Overgrebene skal, ifølge Rasmus Brygger, være begået fem forskellige mænd, hvoraf flere bestrider ledende positioner i ungdomspartiet og ofrene skal have været mellem 14 og 21 år gamle.