Medie: Flydirektør pynter sig med lånte fjer

Great Dane Airlines’ hjemmeside. (Screendump).

Det vakte glæde i det nordjyske, da Thomas Hugo Møller og Huy Duc Nguyen i sidste måned præsenterede deres nye flyselskab Great Dane Airlines, som med base i Aalborg skulle flyve til bl.a. Dublin og Nice. Men nu viser det sig, at den ene af direktørerne har pyntet sig med lånte fjer.

Ifølge Nordjyske har den ene af selskabets ejere og finansdirektør Huy Duc Nguyen, langt fra været sandfærdig med sit CV.

Mediet har undersøgt hans CV og fundet flere ting, som ikke stemmer overens med sandheden. Bl.a. har Huy Duc Nguyen oplyst, at han har været direktør i Apollo, afdelingsdirektør i Codan og at han har en uddannelse som matematikøkonom fra Aarhus og Aalborg Universitet. Men hverken virksomheder eller universiteter har kunnet bekræfte oplysningerne på CV’et overfor Nordjyske.

Om sit pyntede CV siger Huy Duc Ngyuen til Nordjyske:

– Skulle jeg have lov til at gøre det igen, ville jeg synes, at det mest rigtige at gøre var at putte de rigtige fakta i.

Great Dane Airlines præsenterede i midten af februar sig selv og fortalte, at de ville flyve charterflyvninger og selv have ruter fra Aalborg til Edingurg, Dublin og Nice. Selskabet er ejet 50% af Huy Duc Nguyen og 50% af Thomas Hugo Møller, som også er selskabet direktør.