Politiet fortsætter efterforskning af ulykke hvor 9-årig pige mistede livet

Nordjyllands Politi fortæstter med at efterforske omstændighederne omkring den tragiske ulykke, der skete 1. marts på Gug Skole, hvor en pige fra skolen omkom.

Der er tale om et omfattende efterforskningsarbejde.

– Efterforskningen af denne meget tragiske ulykke kommer derfor til at fortsætte i de kommende dage og uger, vurderer vicepolitiinspektør Niels Kronborg, som er den ansvarlige for politiets efterforskning.

Hele hændelsesforløbet skal nemlig afdækkes, hvilket betyder, at politiet står over for en række afhøringer af vidner og andre personer, ligesom bilinspektør og arbejdstilsynet bidrager til efterforskningen. Endvidere skal der ske løbende juridisk vurdering af materialet.

– Vi har mange omstændigheder, vi skal have undersøgt og samlet sammen, inden vi kan udtale os yderligere om selve ulykken, siger Niels Kronborg, der oplyser, at der ikke på nuværende tidspunkt er rejst sigtelse – hvilket dog kan ske på et senere tidspunkt, afhængigt af hvilke oplysninger der kommer frem i forbindelse med politiets efterforskning.

Politiet har, lige siden ulykken, været i tæt dialog med forskellige samarbejdspartnere, herunder især skolen og kommunens forvaltning, ligesom politiet har deltaget i møder på skolen med mange af de berørte.

– Det her handler også om at drage omsorg for de mennesker, der har været tæt på denne meget tragiske ulykke. Derfor har vi deltaget i en række opfølgninger – og gør det fortsat – med kommunen i forhold til de pårørende og personer, der har været tæt på, forklarer Niels Kronborg.

Pigen, der omkom ved ulykken, var 9 år – og ikke 10 år, som politiet i første omgang oplyste og politiet beklager fejlen.