13-årig dreng dræbt i knallertulykke

Arkivfoto: Rolf Larsen.
En 13-årig dreng er dø efter et færdselsuheld lørdag aften i Frederikshavn, hvor en 15-årig dreng blev alvorligt kvæstet.

Ulykken skete kort efter klokken 23, da de to drenge kom kørende på cykelstien på Barfredsvej, med den 15-årige ved styret og den 13-årige bagpå.

– Af ukendte årsager mister føreren af knallerten herredømmet over sit køretøj og påkører derpå et træ i vejkanten, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Karsten Højrup Kristensen.

Ved kollisionen pådrog begge drenge sig alvorlige skader.

Den 15-årige havde styrthjelm på, men det havde den 13-årige dreng ikke.

Der blev straks sendt ambulance og politi til stedet, og de blev begge straks fragtet til Aalborg Universitetshospital.

Søndag eftermiddag kl. 14.00, modtog politiet så melding om, at den 13-årige dreng var afgået ved døden som følge de skader, han pådrog sig i forbindelse med uheldet. Den 15-årige fører af knallerten er alvorligt kvæstet, men han er dog meldt uden for livsfare.

– Vi er stadig i gang med vores undersøgelser og efterforskning af denne tragiske ulykke, blandt andet har en bilinspektør undersøgt ulykkesstedet. Vi skal have belyst hele hændelsesforløbet, før vi kan udtale os yderligere om ulykken og dens årsager, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen, der tilføjer, at der som helt almindelig procedure er udtaget blodprøve af den 15-årige dreng i forhold til at klarlægge, hvorvidt der har været for eksempel alkohol involveret.