Tysk turist fundet død på strand

En tysk turist blev tirsdag eftermiddag fundet livløs på en strand på Fanø.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at der blev ydet livreddendde førsthjælp på stedet, men manden blev erklæret død. Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at der er sket en forbrydelse.

Manden var forinden blevet meldt savnet efter han om formiddagen var gået langs Søren Jessens Sand for at lede efter rav, og mandens pårørende var blevet bekymrede for ham, da han ikke var vendt tilbage om eftermiddagen.

Politiet indledte en eftersøgning, og ved 14-tiden modtog politiet en anmeldelse om, at turister havde fundet en livløs person på stranden.

En betjent ankom til stedet og ydede livreddende førstehjælp, tilsvarende ankom en ambulance og en redningshelikopter. Den 68-åriges tyske mands liv stod dog ikke til at redde, og godt en halv time efter fundet blev manden erklæret død.