Flere personer anholdt i stor narko-aktion mod rockermiljøet

Otte personer blev anholdt i forskellige byer i Jylland, og en række adresser blev ransaget under en stor politiaktion tirsdag formiddag mod rockermiljøet i Aalborg. Under ransagningerne blev der både fundet narko og våben.

I Aalborg fik Særlig Efterforskning Vest assistance af Nordjyllands Politi. Derudover slog politiet til i Nr. Sundby, Brønderslev, Malling, Tranbjerg, Horsens og Rødekro.

– De anholdte sigtes for i forening at handlet med en større mængde hård narkotika. Handlen er sket med base i Aalborg. Aktionen i dag er et led i vores målrettede indsats mod rocker-bandekriminalitet, siger politiinspektør Brian Olsen, der er leder af Særlig Efterforskning Vest.

Syv af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aarhus i morgen. Det drejer sig om seks mænd og en kvinde i alderen 26-37 år. Grundlovsforhøret begynder onsdag morgen kl. 9.00 og her vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre.

Politiet ønsker, af hensyn til den videre efterforskning, at at komme med yderligere oplysninger om aktionen og baggrunden for den.