Lars Andersen har iført sig sikkerhedsvest – nu vil han meldes til politiet for “beklædningskriminalitet”

Lars Andersen iført sikkerhedsvest foran Christiansborg. Screendump fra Youtube.

Den tidligere politibetjent og politiske aktivist, Lars Andersen, opfordrer nu til, at man anmelder ham til Københans Politi for at have båret en sikkerhesdsvest i det offentlige rum.

Opfordringen kommer i en video, som Lars Andersen selv har lagt på YouTube. I videoen viser han, at han er iført en sikkerhedsvest foran Christianborg og han forklarer om den netop indførte anmeldelsespligt for stik- og skudsikreveste, som altså ikke er ulovlige at købe og eje, men som man bare ikke må have på i det offentlige rum, medmindre man har været en tur forbi borger.dk og fortalt, at man ønsker at bære sikkerhedsvest i det offentlige rum.

Videoen kan ses herunder – og Lars Andersen har forfattet en anmeldelse, som man som seer bare kan udfylde og indsende til Københavns Politi, hvis man ønsker at anmelde ham for, at have overtrådt loven. Den findes under hans video på YouTube.

Lars Andersen kalder det “beklædningskriminalitet” og filmer samtidig sig selv med to andre ulovlige beklædningsgenstande, et stort udklædnings skæg-paryk og en kasket med bogstavet ‘F’ der henholdsvis er en ovtrædelse af “burkaforbuddet” og det midlertidige forbud mod banden “Loyal to Familia”.