Drone sættes ind i eftersøgningen af savnet 83-årig

83-årige Niels Kristian Nielsen har ikke været set siden fredag. Politifoto.


Bornholms Politi oplyser, at Beredskabsstyrelsen nu indsætter drone for at hjælpe med eftersøgningen af den 83-årige Niels Kristian Nielsen, som ikke har været set siden fredag.

Niels Kristian Nielsen forlod fredag kl. 16.30 bopælen på Søndre Allé i Rønne på en grå herre-cykel, men normalt går han. Han plejer kun at færdes mellem bopælen og Store Torv i Rønne. Niels er begyndende dement og kan have svært ved at finde rundt, og kan muligvis heller ikke oplyse sit navn eller adresse.

Dykkere i havnen og drone i luften
Udover politiet, har der også været helikopter i luften for at søge efter den savnede Søndag havde Beredskabsstyrelsen dykkere i vandet i Rønne Havn, for at se om han skulle været faldet i havnen.

I dag vil Beredskabsstyrelsen indsætte drone til at afsøge et større område nordøst for Rønne. Det drejer sig primært om området fra Almegård og øvelsesområdet og over mod Snorrebakken. Beredskabsstyrelsen vil blandt andet overflyve DGI-stadion, plejecentret Snorrebakken, Bofa, NCC, Porcelænssøen, Karolinsøen m.v. oplyser Bornholms Politi.

Niels Kristian beskrives som 172 cm høj, almindelig af kropsbygning, gråt hår og fuldskæg. Han var iført blå hue, mørkeblå jakke og sorte bukser. Han forlod hjemmet på en grå herre-cykel.

– Vi opfordrer stadig indtrængende borgerne om at lede i haver, udhuse, skure, mv. Tjek også gerne sommerhuse, kolonihavehuse, og andre bygninger, der måtte stå tomme. Erhvervsbygninger, der ikke er i brug på grund af påsken, bedes også efterset, hedder det fra Bornholms Politi.

Hvis man har set Niels Kristian Nielsen bedes man ringe til Bornholms Politi på telefon 114.