Ballade fortsatte i nat – 11 personer anholdt

Igen i nat har der været ballade i København med brande. Flere parsoner er blevet anholdt.

Københavns Politi har gjort status på situationen og den viser, at der i løbet af tirsdag eftermiddag, aften og nat er registreret seks tilfælde af brand, som kan knyttes til de seneste dages uro.

Det drejer sig om ild i fire forskellige containere på Nørrebro, Nordvest, Tingbjerg og Amager, ild i to skraldespande i Tingbjerg, samt ild i to biler på Nørrebro.

Københavns Politi fortsætter sin store tilstedeværelse for at sikre roen.

Betjente vil være synlige i gadebilledet, og vi vil gerne opfordre alle bekymrede borgere til at komme og tage en snak med os.

11 personer er blevet frihedsberøvet i nat i området omkring Sigynsgade på Nørrebro, hvor der kort efter midnat var optræk til uorden ved affyring af fyrværkeri og kanonslag.

Derudover har politiet forhindret en afbrænding ved Svenskerlejren i Brønshøj, hvor ukendte gerningsmænd havde klargjort containere med brandbare væsker.

Københavns Politi fortsætter de næste dage den omfattende indsats, der begyndte søndag eftermiddag, da der udbrød uroligheder i kølvandet på advokat og partileder Rasmus Paludans demonstration på Blågårdsplads på Nørrebro.