Politiet undersøger mulig skudepisode i Farum

Onsdag aften er politiet massivt til stede i boligområdet Farum Midtpunkt.

Nordsjællands Politi oplyser, at man har modtaget anmeldelser om tumult mellem to grupper personer. Desuden har man fra et vidne fået en melding om, at der muligvis er blevet affyret skud. Nordsjællands Politi har ingen meldinger om tilskadekommende.

Vidnet har forklaret til politiet, at han blev han fanget imellem de to grupper, da han kørte i en bil og i den forbindelse hørte han en høj lyd, og efterfølgende opdagede han, at sidespejlet var beskadiget.

Politiet har nu undersøgt sagen nærmere og det viser sig nu, at der formentlig ikke var tale om skud.

Mens politiet undersøgte sagen var Frederiksborgvej langs Farum Midtpunkt afspærret, mens blev søgt efter eventuelle spor med politihunde. Politiet har nu ophævet afspærringen og droslet ned for tilstedeværelsen.

Selvom politiet nu har droslet ned, så vil man resten af aftenen og natten alligevel være tilstede.

På Twitter skriver Nordsjællands Politi: “Vi modtog den første anmeldelse klokken 19.41, men vi hører gerne fra flere borgere på telefon 114, der måtte have set eller hørt noget til tumulten i Farum”.

Senest opdateret kl. 22.31