Håndgranat eksploderede på p-plads – flere biler ødelagt

Knuste ruder og punkterede dæk – det er nogle af skaderne som flere biler fik, da der i nat lød et ordentligt brag på en p-plads i boligområdet Gersagerparken i Greve.

Klokken 04.19 i nat fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at nogle biler havde fået ødelagt ruderne og punkteret dækkene.

Politiet rykkede med det samme ud til området og undersøgte stedet for spor. Fredag formiddag foretog man så nye undersøgelser i området.

Det viste sig, at op imod seks biler havde fået ødelagt ruder og bildæk som følge af en sprængning, der efter oplysninger fra omkringboende formentlig var sket omkring kl. ca. 02.00, hvor et højt brag havde lydt.

Midt- og Vestsjællands Politi fik assistance fra Rigspolitiets kriminalteknikere, forsvarets ammunitionsrydningstjeneste og sprængstofhunde.

Resultaterne af de foreløbige undersøgelser peger på, at der var tale om en håndgranat. Der skete alene materiel skade ved sprængningen.

Det er Midt- og Vestsjællands Politis umiddelbare opfattelse, at der er tale om et internt opgør mellem personer i det kriminelle miljø.