Her er Stram Kurs’ første folketingskandidat

Arkivfoto: Rolf Larsen

Stram Kurs har meldt sig opstillingsberettiget til økonomi- og indenrigsministeriet efter det lørdag lykkedes partiet, at få vælgererklæringer nok. I dag har partiet så fundet sin første folketingskandidat.

Valget er faldet på kunstneren Uwe Max Hansen, han er kendt som performance-kunstner og debattør. Blandt hans værker har været en lagkage med hans ægen afføring, tisning på en gavl og tisning i et værk af Olafur Eliassons vandskulptur Waterfalls.

På sin Facebook-profil skriver Uwe Max Hansen:

“Rasmus Paludan har spurgt mig om, jeg vil stille op for Stram Kurs til folketingsvalget. Efter en kort betænkningsperiode har jeg valgt at svare ja. Så jeg kommer altså på stemmesedlen hos Stram Kurs til valget.”

og han fortsætter:

“Jeg er naturligvis fuldstændig enig i Stram Kurs ‘s kritik af islam og utøjlet masseindvandring. Under valgkampen vil jeg også hjælpe med at henlede opmærksomheden på Stram Kurs’ slogan: ‘Mest mulig lykke til flest mulige etniske danskere.'”