35-årig havde amfetamin i fryseren

Arkivfoto: WilliamCho / Pixabay

Det var et anonymt tip, som nu har ført til, at en 35-årig mand er blevet dømt for besiddelse af mere end et halvt kg amfetamin.

I marts fik Østjyllands Politi et tip, der fik specialpatruljen til at besøge en adresse i den lille by Asferg ved Fårup. På adressen fandt betjentene blandt andet amfetamin i fryseren, og i carporten snusede en narkohund sig frem til mere amfetamin, der var gemt på stedet. I alt blev der fundet 548 gram amfetamin.

En 35-årig mand med tilknytning til adressen blev anholdt og i retten forklarede han, at han opbevarede amfetaminen for en ven, og at han kun skulle være i besiddelse af det i kortere tid. Trods forklaringen valgte retten, at idømme ham halvandet års fængsel.

– Jeg er tilfreds med, at den tiltalte fik en længere fængselsstraf, selvom han muligvis kun kortvarigt var i besiddelse af stofferne. Det viser, hvor alvorligt det er at være i besiddelse af så store mængder hårde stoffer, siger anklagerfuldmægtig Peter Mathiasen.

Ud over dommen for amfetaminen blev den 35-årige også dømt for at været i besiddelse af nogle ulovlige knive og for at køre narkokørsel og uden førerret.

Den 35-årige erkendte sig skyldig og ankede ikke dommen