Hjerneforsker stiller op for Stram Kurs

Arkivfoto: TheDigitalArtist / Pixabay
Professor emeritus Helmuth Nyborg er ny kandidat for partiet Stram Kurs. Det meddeler partiet på sin Facebook-side.

Helmuth Nyborg har været i strid modvind flere gange, bl.a. da han kom frem til til konklusionen, at mænd gennemsnitligt har større hjerner og dermed er mere intelligente end kvinder. Han har også i en artikel forsøgt at påvise, at ikke-vestlig indvandring med tiden vil betyde, at den gennemsnitlige IQ i Danmark vil falde.

Om partiets nye kandidat udtaler partileder Rasmus Paludan:

– Professor Helmuth Nyborg er en internationalt højt respekteret og anerkendt forsker, der i årtier har forsket i og udbredt kendskabet til videnskaben inden for IQ og menneskers biologiske forskellighed inden for kognitive evner. Hans viden og utrolige indsigt og formidlingsevne er derfor af ubeskrivelig værdi for både partiet og for Danmark.