Politiet søger to mulige vidner i hærværkssag mod politikers hjem

Foto: Rigspolitiet.

Klokken 05.20 om morgenen den 4. maj blev der kastet to sten mod Susasanne Crawley Larsens hjem. Nu søger politiet en mand og en kvinde, der befandt sig i området tæt på gerningstidspunktet.

De to sten knuste to ruder og ingen kom noget til.

På en videoovervågning optaget i nærområdet netop omkring gerningstidspunktet kommer de to personer, som politiet nu gerne i kontakt med, gående ad Hunderupvej umiddelbart efter krydset Hunderupvej/Jagtvej i retning væk fra centrum – det vil sige i sydlig retning. De trak med en damecykel med en cykelkurv foran. Den ene person havde en taske over skulderen.

Politiet vil meget gerne i kontakt med manden og kvinden, da de måske har set noget, der kan have interesse for politiets efterforskning, fordi de befandt sig tæt på gerningsstedet omkring gerningstidspunktet.

Politiet opfordrer samtidig til, at andre personer, der befandt sig i området omkring Hunderupvej/Jagtvej/Lahnsgade kontakter politiet, hvis de observerede personer eller køretøjer omkring klokken 05.20 den 4. maj – altså meget tidligt lørdag morgen.

Susanne Crawley Larsen er rådmand i Odense Kommune, valgt til byrådet for Det Radikale Venstre. Ved kommunalvalget i 2017 fik 1071 personlige stemmer.