365Nyheder.dk

Dagens nyheder

Tre unge fængslet for hjemmerøveri i Hvidovre

Af - 9/05/19 20:19

En 16-årig dreng er i dag blevet varetægtsfængslet i en sag om hjemmerøveri i Hvidovre. Dermed sidder tre unge mænd nu varetægtsfængslet i sagen.

Røveriet blev begået den 6. april i år og gik ud over et ældre ægtepar på Nymarksvej i Hvidovre. Ægteparret blevet truet med kniv og den ene af de forurettede pådrog sig et brud på hoften i forbindelse med røveriet.

Siden hjemmerøveriet er sagen blevet efterforsket hos Københavns Vestegns Politi og efterforskningen førte til, at først en 17-årig og siden en 20-årig ung mand blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

Den tredje mistænkte – den 16-årige dreng – blev anholdt i går aftes efter samarbejde med Syd- og Sønderjyllands Politi. Han blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

– Jeg er meget tilfreds med, at det nu er lykkedes at anholde og få fængslet alle de tre mistænkte efter ihærdig efterforskning, siger politikommissær Andreas Mollerup.