Weekenden bød på tre nye millionærer i Eurojackpot og Lotto

Foto: Søren Wesseltoft


1. Præmiepuljerne vokser i både Eurojackpot og Lotto, men der var alligevel tre heldige vindere, der blev millionærer i weekenden. Millionerne endte på Østerbro i København, i Vejle og i Syddjurs Kommune.

Der var ingen vindere af 1. præmien efter trækning af vindertallene i Eurojackpot fredag aften. Derfor vokser puljen til hele 133 mio. kr., der kan vindes allerede på fredag. Anderledes gik det med 2.præmien i det europæiske lotteri, der var hele fire vindere og en af dem var en dansker, der efter fredag aften er blevet 2.698.035 kr. rigere.

Den heldige spiller har købt sin kupon i A-Z Kiosken på Lyngbyvej på Østerbro i København. Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen i Eurojackpot.

Heller ikke lørdag var der nogen der løb med de 10 mio. kr. der var i 1. præmie i Lotto, derfor vokser puljen til hele 15 mio. kr. der kan vindes på lørdag. Men selvom ingen vandt 1. præmien er der alligevel to heldige spillere, der efter weekenden kan melde sig ind i millionærklubben hos Lotto. Lotto har Millionærgaranti hver lørdag, så hver uge trækkes der lod om to gange 1. mio. kr. på alle spillede rækker. Det betyder, at du kan blive millionær, selvom du har nul rigtige.

Denne ene heldige vindere har vundet på sit netspil og kommer fra Syddjurs kommune, men den anden heldige Millionærgarantivinder har købt sin kupon i Føtex på Windfeld-Hansensgade i Vejle. Danske Spil tage tager selv kontakt til netspilleren, men har man købt sin kupon i Føtex i Vejle, er der en ekstra grund til at få den tjekke.

De to vindere er henholdsvis nr. 3.374 og 3.375 i millionærklubben hos Lotto. Stort tillykke til alle weekendens vindere.

Der var ikke nogen, der fangede Jokeren, der er på 2 mio. kr. Den kan vindes allerede på onsdag.

Denne uges vindertal:

Eurojackpot:

20, 27, 33, 35, 46

Stjernetal

59

Lotto:

4, 11, 17, 18, 21, 22, 35

Tillægstal

8