Politihund fandt nøgler til stjålen bil

En ældre kvinde fra Aarhus får nu sin stjålne bil tilbage, efter den for to uger siden blev stjålet fra indkørslen, mens hun sov.

Kort før klokken to i nat fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at 4-5 mænd var i slagsmål på Teglværksgade i Aarhus C. Da patruljerne kom frem, fik de fat i en mindre gruppe mænd, der stod i en baggård. De ønskede dog ikke at fortælle noget som helst om, hvad der var sket.

En politihund blev sat til at søge efter spor, og efter fem minutter begyndte den at gø ved noget buskads i nærheden. Her lå en 46-årig mand og gemte sig for politiet. Tæt på hvor han lå, fandt hunden også en bilnøgle. Den passede til en bil, der stod i nærheden, og som altså viste sig at være stjålet. Den 46-årige blev derfor anholdt og sigtet for biltyveri.

Ud over den 46-årige mand og bilnøglen snusede politihunden sig også frem til nogle poser med kokain, nogle kontanter og et slagvåben i træ, som lå gemt i området. Alle dele blev beslaglagt.