Beboer overraskede indbrudstyv

Østjyllands Politi fremstiller fredag omkring kl. 12.45 en 37-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for indbrud.

Klokken 05.41 i morges overraskede en beboer på Søren Møllers Gade i Randers en fremmed mand, som var brudt ind i hans kælderrum.

Beboeren vågnede ved lyden af sin tyverialarm, der gik i kælderen, og da han gik derned, så han en mand, der var på vej i løb ud af bagdøren. Beboeren fulgte efter, og indhentede ham kort efter længere henne ad vejen. Her stod den fremmede mand med et stykke træ, som han ifølge anmeldelsen slog beboeren over hånden med, inden han løb videre.

Politiet blev tilkaldt og fik et rigtig godt signalement af gerningsmanden. Et signalement, der lød som en person, der er kendt af politiet. Patruljen kørte derfor til en adresse i Randers, hvor de mindre end en halv time efter indbruddet, anholdt en 37-årige mand, som blev sigtet for indbrud. Han fremstilles i dag i grundlovsforhør ved retten i Randers.