62-årig mand varetægtsfængslet – sigtets for drab på sin samlever

En 62-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for drab på sin 56-årige samlever, som søndag morgen blev fundet afgået ved døden i deres fælles hjem i Blenstrup i Nordjylland.

Nordjyllands Politi vil ikke på nuværende tidspunkt komme ind på, hvad det er for nogle skader, kvinden har pådraget sig.

– Men der er nogle mistænkelige forhold, der gør, at vi har valgt at sigte manden for drab, siger den ansvarlige for efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiets kriminalteknikere siden anmeldelsen har arbejdet intenst ude på gerningsstedet, ligesom politiets efterforskere blandt andet er i færd med at afhøre vidner og borgere, der henvender sig med informationer.

Derudover afventer politiet svar fra en obduktionserklæring.

– Vi har ingen yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt af hensynet til den videre efterforskning, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Den 62-årige mand blev i dag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved retten i Retten i Aalborg. Retten valgte, at varetægtsfængsle manden i foreløbig fire uger.