Forsøgte at køre fra politiet

Klokken 00.44 natten til onsdag valgte en politipatrulje at standse en bil på Rødbyvej for en rutinemæssig kontrol.

Men i stedet for at standse, valgte chaufføren at sætte farten op og forsøgte at køre fra politiet. Undervejs blev der kørt med høj hastighed, venstre om et helleanlæg og frem på et sted, hvor der var krav om fuldt stop.

Bilen blev standset i Vesterborg, hvor det viste sig, at chaufføren – en 27-årig mand fra Vestlolland – virkede påvirket af euforiserende stoffer og spiritus, og i øvrigt ikke havde kørekort.

Han blev derfor sigtet for både spirituskørsel, narkotikakørsel, kørsel uden førerret, kørsel venstre om et helleanlæg, samt for ikke at respektere et fuldt stop og ikke at ville efterkomme politiets anvisninger.

Han blev anholdt klokken 01.15 og løsladt igen klokken 04.46.