38-årig dømt til fængsel: Havde 1 kg kokain i bilen

Torsdag blev en 38-årig mand fra Aarhus idømt fire et halvt års fængsel for at være i besiddelse af et kilo kokain, som skulle videreoverdrages.

Sagen blev afgjort som tilståelsessag.

Den 38-årige blev den 12. januar i år standset af betjente fra Særlig Efterforskning Vest på Østrevej i Aarhus. Under ransagningen af bilen fandt betjentene et kilo kokain i handskerummet, og den 38-årige blev derfor anholdt. I hans lejlighed lå der mindre mængder hash, kokain og MDMA, som han også blev dømt for at besidde.

Den 38-årige havde i forvejen en narkotikadom, og det spillede ind på rettens afgørelse.

– Ud over den tidligere narkotikadom var det også skærpende, at kokainen havde en meget høj renhed, hvilket gør, at den potentielt kunne blandes op til en større mængde, forklarer anklager i Særlig Efterforskning Vest, Mette Fladkjær.

Den 38-årige mand modtog dommen.