Fire mænd anholdt i narkosag i Nordjylland

Nordjyllands Politi slog i går, tirsdag, til i en koordineret aktion mod fire mænd i 20’erne, som alle mistænkes for omfattende salg af narkotika i Nordjylland.

Det var efterforskere fra Operativ Efterforskning, der i går skred til anholdelse af mændene, og lederen af efterforskningen, politikommissær Casper Jacobsen, er tilfreds med gårsdagens anholdelser. Han forklarer, at man i maj måned fik et tip om en garage i Nørresundby, hvor der skulle befinde sig narkotika.

– Det viste sig at være korrekt. Vi fandt 400 gram kokain og et større kontaktbeløb. Derefter satte vi massivt ind med efterforskning, forklarer Casper Jacobsen.

Den videre efterforskning førte til, at politiet i går kunne foretage anholdelse af i alt 4 personer i alderen 23, 23, 24 og 27 år, der er bosiddende i Aalborg-området.

Der blev i samme anledning foretaget ransagning af 4 adresser i Aalborg området.

– Sigtelsen lyder på salg af narkotika og for at have besiddet ikke mindre end 800 gram kokain med henblik på videre overdragelse, siger politikommissæren.

Den to af mændene – den 24-årige og den ene 23-årige er onsdag formiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Den ene erkender forholdet, mens den anden nægter sig skyldig.

De øvrige to af mændene – den 27-årige og den anden 23-årige – er løsladt, dog opretholder politiet sigtelsen mod denne 23-årige.