Politiet efterlyser flugtbilist

En 79-årig mand blev alvorligt kvæstet efter færdselsulykke mellem Varde og Esbjerg onsdag eftermiddag.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med en alvorlig færdselsulykke tidligere onsdag nær Alslev mellem Varde og Esbjerg.

Politiet modtog klokken 15.45 en anmeldelse om, at en firehjulstrækker havde påkørt en cyklist på Hjerting Landevej nær Alslev. Bilisten var desuden ikke standset, men var fortsat i retning mod Esbjerg.

Cyklisten, en 79-årig mand, blev alvorligt kvæstet ved ulykken.
Der blev ydet livreddende førstehjælp på stedet, og den 79-årige blev med lægehelikopter fløjet til Skejby Sygehus i Århus, hvor hans tilstand betegnes som yderst kritisk.

De pårørende er underrettet.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber at høre fra vidner til ulykken og fra borgere, der i øvrigt måtte have kendskab til hændelsen og flugtbilisten.

Signalement af køretøjet:
– En pickup/firehjulstrækker med åbent lad
– Brun eller bronzefarvet
– Højre sidespejl er beskadiget som følge af ulykken
– Ukendt model, men der kan være tale om en Toyota eller en VW

Der var en enkelt person i køretøjet, da ulykken fandt sted. Bilen kom kørende ad en sidevej nord for Alslev og drejede derefter ud på Hjerting Landevej og fortsatte i sydgående retning mod Esbjerg efter ulykken

Borgere kan kontakte politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Syd- og Sønderjyllands Politi gennemførte en række tekniske undersøgelser på ulykkesstedet, hvilket betød, at en del af Hjerting Landevej var spærret af i mens.