Carsten V. Jensen stopper som sportschef i FCN

Embed from Getty Images

FC Nordsjællands sportschef Carsten V. Jensen har i dag meddelt, at han stopper med øjeblikkelig virkning.

Ifølge FC Nordsjællands hjemmeside, så har Carsten V. Jensen ønsket at opsige sin stilling i klubben, da han har fået mulighed for andre udfordringer, som han gerne vil forfølge. Bestyrelsen har derfor valgt at efterkomme hans ønske og accepteret, at han stopper arbejdet i FCN med øjeblikkelig virkning.

Til klubbens hjemmeside siger den nu tidligere sportschef:

– Jeg er den seneste tid blevet præsenteret for interessante jobmuligheder. Det har jeg efter grundige overvejelser valgt at gå videre med og undersøge nærmere. Dette er ikke foreneligt med at udfylde min rolle i FCN, og jeg har derfor valgt at opsige min stilling. Jeg sætter pris på den positive dialog, jeg har haft med klubben i den forbindelse. Det betyder meget for mig, at vi kan se hinanden i øjnene og sige pænt tak for denne gang. Det har naturligvis ikke været en let beslutning, da FCN har været mit andet hjem gennem de seneste fire år. Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med alle mine nu forhenværende fantastiske kolleger, trænere og spillere der dagligt lægger deres sjæl i at skabe noget ganske særligt. Jeg ønsker alle sammen held og lykke med FCN og Right to Dream, siger Carsten V. Jensen.

Ansvaret for den sportslige ledelse for Superligaholdet i FCN vil midlertidigt varetages af klubbens ledelse inkl. Sportschef for akademiet, Jan Laursen, der tidligere har varetaget rollen som Sportsdirektør i flere år i FCN.