Kærestepar overfaldet

Mandag aften kl. 23.16 blev et kærestepar udsat for et umotiveret overfald på Klostertorvet i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi.

Parret kom gående fra Lille Torv mod Klostertorvet, da en ukendt mand, der gik foran dem, pludselig vendte sig rundt og råbte af dem. Manden havde en dåse i hånden, som han kastede i hovedet på den 26-årige kvinde. Hendes 24-årige kæreste gik imellem dem og bad manden om at gå fra stedet. Det fik manden til at slå den 24-årige mand i hovedet, hvorefter han råbte af dem igen og gik fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som: 45-50 år gammel, 165-170 cm høj og kraftig af kropsbygning. Han var mellemøstlig af udseende med mørk hud og sort kort hår og sort fuldskæg. Han talte dansk og var iført beige jakke og blå cowboybukser

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til episoden, der fandt sted umiddelbart foran Two Socks Ginbar på Klostertorvet omkring kl. 23.16. Politiet kan kontaktes på telefon 114.