Overfaldet og frarøvet motocrossmaskine

En 18-årig mand fra Fåborg blev torsdag aften kort før klokken 21

Arkivfoto: AdrianoBonfim / Pixabay
overfaldet og frarøvet sin motocross-maskine.

Den 18-årige har forklaret til politiet, at han følte sig forfulgt af tre ukendte mænd, som var kørt efter ham ud ad Søgårdsvej ved Ringe Sø. Han vendte sin crosser, men væltede kort efter. De tre mænd kom hen til ham og overfaldt ham med slag og spark, hvorefter de stjal crosseren.

To af gerningsmændene forsvandt hurtigt fra stedet i en mindre bordeauxrød Citroën personbil med sort tag og blålige lygter, imens den sidste forsvandt på crosseren, en grøn Kawasaki, 125 ccm, ikke indregistreret.

De 3 mænd beskrives som

A: 23-28 år, lidt mørk i huden, iført bordeaux/mørk rød hættetrøje. Han havde noget mørkt udover trøjen, muligvis en sort vest. Han sad som passager på forsædet, og kørte formentlig fra stedet på crosseren.

B: Lys i huden, tatoveringer, fører af bilen.

C: Lidt mørk i huden.