Biler klemt på dansk færge

Foto: Rigspolitiet.

Syv biler blev søndag klemt på færgen Prinsesse Isabella, som sejler mellem Hou i Jylland og Sælvig på Samsø.

Uheldet skete kl. 15.30 da færgen var ankommet til Sælvig og skulle tømmes for biler. Et hængedæk på færgen blev kørt op i stedet for ned, hvorved syv biler fik skader. Nogle biler fik ridser og buler fra et gelænder, andre fik trykket taget på bilerne eller cykler bagpå bilen. Der sad passagerer i alle bilerne da det skete, men heldigvis kom der ikke nogen fysisk til skade.

– Der skete desværre en menneskelig fejl som gjorde, at hængedækket blevet kørt op, istedet for ned, hvilket er meget beklageligt. Der er ingen former for tekniske fejl på hængedækket, oplyser Carsten Kruse fra Samsø Rederi.

De berørte passagerer er blevet tilbudt krisehjælp.