Mand fundet død med mere end 100 hundebid

Arkivfoto: Beeki / Pixabay

Arkivfoto: <a href="https://pixabay.com/users/Beeki/">Beeki</a> / Pixabay
Arkivfoto: Beeki / Pixabay

Den 45-årige Melvin Olds Jr. blev fundet død i et skovområde bag et boligområde i byen Lake Placid i delstaten Florida den 4. juli. Han havde adskillige hundebid over hele kroppen. Det skriver nyhedsbureauet UPI.

Af obduktionsrapporten fremgår det, at Melvin Olds Jr. døde som følge af mere end 100 hundebid.

Efterfølgende er 6 hunde blevet fanget i området og deres bid passer i størrelse til sårene på kroppen. Der er taget DNA fra hundene, og det skal nu sammenlignedes med DNA prøver taget fra de mange sår.

Den lokale sheriff, Paul Blackman, advarer områdets beboere om, at selvom man formentlig har fanget hundene bag angrebet, så kan man ikke vide sig helt sikker endnu. Han opfordrer derfor beboerne til at være på vagt overfor aggressive hunde.