To 19-årige mænd anholdt efter bevidst påkørsel

To 19-årige mænd blev søndag aften anholdt, mistænkt for bevidst at have påkørt en 35-årig mand.

Episoden fandt sted kort før klokken 22, da den 35-årig sammen med en med en 27-årig ven på fortovet ved Janesvej i Aarhusbydelen Brabrand.

Pludselig kørte to biler efter de to mænd og den ene bil ramte ind i den 35-årige, mens den anden bil var meget tæt på at ramme mændene.

Østjyllands Politi oplyser, at den 35-årige kom lettere til skade ved påkørslen, men blev bagt til skadestuen til kontrol.

En patrulje standsede kort efter episoden en bil, hvor de to 19-årige mænd sad. Begge blev anholdt og sigtet for at forvolde fare for andres liv og førlighed.

Østjyllands Politi leder fortsat efter den anden bil, der var involveret i episoden. Der er muligvis tale om en stationcar eller en Opel Zafira.

Ifølge politeit tyder det på, at motivet til påkørslen bunder i en intern konflikt, der umiddelbart ikke er banderelateret.

I forbindelse med episoden hører Østjyllands Politi gerne fra vidner eller andre, som har oplysninger til episoden, som skete mellem Janesvej og Tovshøjskolen i Brabrand. Oplysninger kan gives via tlf. 114.